A2 Living

Viser 1–12 af 61 resultater


A2 Living – Eksklusivt indendørs og udendørs interiør med unikt design.Læs mere


A2 Living, grundlagt i 2009, er et dansk interiørfirma med en vågen og anderledes tilgang til design. Virksomheden har sine rødder solidt plantet i den smukke jyske jord og er kendt for at skabe egne designprodukter med en særlig og unik detalje, som ofte efterspørges, men sjældent findes.


Sortimentet består af spændende og gennemtænkte varer, der følger en rustik, rå og enkel nordisk designæstetik. A2 Livings produkter er solide og holdbare, og virksomheden lægger vægt på at stå inde for kvalitet – kort sagt, dansk design, der står distancen.


A2 Livings karakteristiske og til tider imponerende produkter kan findes i de mest trendy butikker inden for interiør, livsstil, møbler, boligindretning, brugskunst samt blomster- og havedesign. Disse butikker appellerer til kunder, der søger det helt særlige og lidt anderledes kvalitetsprodukt, der passer til en enkel og moderne boligindretning, både indendørs og udendørs på haven, altanen og terrassen.


Virksomheden bruger “hårde” materialer som jern, kobber og beton, der kombineres og mixes med de mere “varme” og “bløde” materialer som genbrugstræ, kork og rattan. Dette skaber en sammenhængende rød tråd gennem hele produktudvalget.


I designprocessen skæres alt unødvendigt væk, hvilket resulterer i enkle og tidløse produkter, der kendetegnes ved det minimalistiske udtryk, som er omdrejningspunktet og detaljen i sig selv. A2 Living stræber efter at levere produkter, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også tidløse i deres design.Read less